COACHING: SELVINDSIGT & SELVLEDELSE

Annonce for VÆLDS COACH UDDANNELSE 
Hvis du interesserer dig for coaching,
personlig udvikling og meget mere,
så sign op til deres nyhedsbrev: her. 

 Som du måske ved er jeg igang med at uddanne mig til Coach hos Vælds Coaching.  Jeg startede allerede i januar måned mens jeg sad på Bali, da det er muligt at tage uddannelsen online via. ZOOM. Da jeg nu bor i Danmark har jeg haft muligheden for at møde op fysisk i Fredericia. Det var utroligt dejligt at møde underviserne Jan & Louise – samt sætte ansigt på mine medstuderende som jeg har delt så meget med under uddannelsen.
I sidste uge gennemførte jeg modul 4, hvor fokus var på selvindsigt og selvledelse. Jeg har i mange år interesseret mig for selvudvikling. Jeg mener, at den største misforståelse omkring selvudvikling er, at vi tror, at vi bliver færdige. Vi kan blive ved med at gå dybere ned i lagene – og få nye indsigter. På dette modul har jeg lært utrolig meget om mig selv – og det har virkelig givet mening for at blive en god coach.
Jeg vil derfor i dette indlæg uddybe lidt omkring, hvad jeg indtil videre selv har fået ud af at tage coach uddannelsen hos Vælds – og lidt mere specifikt om, hvad dette modul har givet mig af nye indsigter.

Selfawareness – Bevidsthed om sig selv
Når vi får en øget opmærksomhed omkring, hvad det er vi tænker og føler – kan vi  blive mere bevidste om hvilke tanker som kan være hensigtsmæssige og hvilke som er forstyrrende. Når vi finder ud af, hvad der sker hos os selv, så er det nemmere for os at kunne parkere det og være der fuldt og helt for den anden. Jo mere selvindsigt desto bedre bliver vi til at lede os selv i en retning i svære tider, men også til at blive en god coach.Det er på baggrund af dette at det giver mening at arbejde med sig selv som coach. Jeg får følelsen af at jeg lander mere i mig selv, hvilket betyder at jeg er i en position, hvor jeg har mere overskud til at kunne være der for andre.

Personlige ressourcer
Et af de temaer som jeg selv har arbejdet med under uddannelsen har været at blive bevidst om, hvordan jeg kan spare på mine personlige ressourcer. Jeg har tidligere givet alt for meget af mig selv, hvilket har medført at jeg har følt mig meget drænet. Hvis jeg fx. havde kørt personlig træning en hel eftermiddag, så havde jeg følelsen af at der nærmest ikke var noget Maya tilbage til mig selv. Det er problematisk at have det på den måde for det kan være svært at holde til i længden, men det handler ikke kun om at kunne holde til sit job – men det handler også om klienten. Når jeg sætter mig selv mere til side, så er jeg mere opmærksom og giver bedre plads til klienten. 
Min frygt har altid været at give for lidt, men jeg har indset at der skal rigtig meget til for at det bliver “for lidt”. Det handler bare om, at man ikke behøver at give sig 110% altid. Det er selvfølgelig en balancegang, men jeg tror på at det er noget man får meget ud af at øve sig på.
At være en god coach handler jo netop ikke om at sige “Du skal gøre sådan her” – men i stedet om at have egenskaberne til at få klienten til at indse hvad de vil gøre – og hvordan de vil gøre det. Klienten skal selv folde deres potentiale ud.  Jeg er blevet meget bedre til at lytte til mine klienter – og finde ud af hvor deres motivation ligger. Jeg har ikke længere en agenda for, hvad jeg synes de skal gøre. Jeg støtter, hjælper, inspirerer – men det er ikke mig der skal gøre arbejdet, hvilket altså er virkelig vigtigt. Det gælder både som personlig træner og som coach – men også i mange andre erhverv, og i virkeligheden også bare som menneske.
Jeg har lært, at “beskytte” min privatperson meget mere – og er blevet mere bevidst om, hvordan jeg agerer i en professionel vs. privat sammenhæng.

Enneagram personlighedstyper 
På dette modul har vi haft undervisning i Enneagrammet, hvilket har været en stor øjenåbner for mig. Enneagrammet består af 9 personlighedstyper, hvor vi finder vores egne og andres motiver for handling og adfærd. Der findes lige mange af hver personlighedstype, men der kan fx. være jobs eller miljøer, hvor nogle personlighedstyper er mere repræsenteret.
At blive bevidst om ens egen personlighedstype kan give en indsigt i hvorfor man er som man er. Det kan medvirke til at man får nogle opmærksomhedspunkter, som kan være nyttige for os rent personligt – og i dette tilfælde som coach.

Jeg er meget sikker på at jeg er en type 4 i ennaegrammet. Jeg er meget emotionelt funderet, hvilket blandt andet viser sig ved at have et rigt indre følelsesliv, hvor jeg er meget i kontakt med mine følekser – og det er vigtigt for mig at blive forstået og accepteret. Jeg skal være opmærksom på at jeg ikke lader det handle for meget om mig selv, at jeg ikke giver for meget – og at jeg skal arbejde med at kunne give slip på følelser, tanker og oplevelser – frem for at blive ved at hænge i de samme ting. Det er nødvendigt for mig at være følelsesmæssigt i balance for at kunne være en god coach.
Det var som om, at jeg  faldt lidt på plads i mig selv efter at have læst en masse om min personlighedstype. Jeg føler mig på en måde mindre ensom, fordi jeg ved at der er 1/9 mennesker som har det lidt på samme måde som mig.
Det er første gang, at jeg arbejder med ennaegrammet på denne måde, hvor jeg også har fået indblik i de andre personlighedstyper. Det er helt sikkert et meget brugbart redskab når man arbejder med mennesker. _________________________________________________________

Læs mere om Vælds Coach uddannelse i mit indlæg: her  
eller på deres
hjemmeside.Hvis du interesserer dig for coaching, personlig udvikling og meget mere, så sign op til deres nyhedsbrev: her. 
Næste holdopstart: 14 september 

Spørgsmål er som altid velkommen i kommentarfeltet eller på mail.
KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.