Mine sommerferieplaner

(Link til kjole – REKLAMELINK) 

Sommerferien nærmer sig for de fleste, omend at det nok bliver en lidt anderledes sommer end de fleste af os havde planlagt. Pga rejserestriktionerne har jeg besluttet at blive i Danmark her i sommerferien, men måske tager jeg en tur til udlandet i sensommer eller efterår. Jeg har jo rejst i 8 måneder, så jeg er nok ikke den i Danmark som har den største udlængsel 🙂 …

Jeg synes allerede, at vi har haft nogle dejlige sommerdage – og jeg har forsøgt, at holde lidt mere fri i det gode vejr end jeg plejer. Jeg har haft besøg af flere veninder – og har også selv været lidt rundt i Danmark for at besøge dem.
Jeg elsker, at være ude når vejret er godt, så derfor tilpasser jeg mit arbejde lidt til vejret. Det er et kæmpe privilegie at kunne holde sol-fri, og det er nok noget af det bedste ved at være selvstændig.
På Bali var der jo sommerdage nok, så der kunne jeg ikke holde fri bare fordi vejret var godt. I Danmark er der som regel ikke sååå mange sommerdage, så når de er her så er det med at nyde dét.. og så arbejder jeg gerne aftener og tidlige morgener.
Da jeg pt. bor på Fanø så synes jeg egentligt at sommerferiestemningen ofte rammer mig. Sådan er det nok når man bor et sted, hvor andre holder ferie. Skønt! 🙂

De næste 2 uger vil jeg dog prøve, at holde lidt mere sommerferie. På lørdag tager jeg i sommerhus med min familie på fyn. Vi lejede allerede huset kort efter at Danmark lukkede ned, hvilket vi er glade for nu, da det næsten er umuligt at få fat i sommerhuse i de uger. Vi har lejet et hus tæt på vandet – og jeg glæder mig virkelig meget.
Vejrudsigten er ikke at prale af så jeg tror, at det bliver en uge med meget indendørshygge: spil, film, serier og nybagte boller. Vi skal også rundt og lege turister i eget land – og det skal nok blive rigtig hyggeligt. Det er første gang i mange år, at jeg har en uges ferie sammen med familien.

Derefter tager jeg en uges tid til København, hvor jeg skal besøge min veninde. Det har jeg kombineret med lidt arbejdsmøde og networking – sådan er det jo at være selvstændig.
Derefter tager jeg til Fanø igen – hvor jeg forhåbentligt også får nogle gode sommer-uger. I slutningen af august fylder jeg 30, så det skal jeg også finde ud af hvordan jeg skal fejre! 🙂

Hvad har I af sommerferieplaner i år? 
KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.