Collagen- Hvad og hvorfor?

Annonce For Bodylab 

De sidste to år har jeg hørt mange tale om Collagen – men jeg har ikke rigtigt vidst hvad det var eller hvorfor så mange var glade for at tage det. Det var først da Bodylab som jeg er ambassadør for lancerede deres Collagen Booster, at jeg satte mig for at teste det.
Nu er jeg jo fyldt 30 år – og det har altså gjort, at jeg er blevet mere bevidst om, at jeg må gøre en indsats for ikke at ende som en rynket rosin. Jeg har altid elsket at solbade, og det har altså allerede efterladt lidt rynker i mit ansigt – og dem vil jeg helst ikke have flere af lige nu. Så nu sætter jeg altså ind med collagen – For som man siger “skønhed kommer indefra” – og jeg tror ikke på, at det er nok at smøre en masse på udefra…
Her er lidt mere information om collagen….

Hvad er collagen – og hvorfor tage det som tilskud? 
Collagen er et protein som forekommer naturligt i kroppen – det findes fx. i vores muskler, sener, led og knogler.
Kroppen evne til at producere collagen foder når vi bliver ældre, hvilket især ville kunne ses på hud, hår og negle. Hvis man tager et tilskud af kollagen, skulle man derfor kunne bidrage til Collagen produktion i kroppen bliver bedre.
Det beskrives at Collagen kan være godt for hud, hår, negle – men også for led og sener.
Læs mere: her. 

Bodylab Collagen Booster 
Består både af type I og type III kollagen. Derudover indeholder tilskuddet Selen, Zink, Biotin og C-vitamin. C-Vitamin bidrager blandt andet til normal kollagenproduktion.
Derudover har man tilsat et planteekstrakt, som skulle være godt for sener og led.

Hvorfor vælge dette produkt? 
– Dansk produceret
– En god pris
– God smag -Æble eller Fersken
– Kan både drikkes eller blandes i fx. yoghurt.
BESTIL: BODYLAB COLLAGEN BOOSTER 


Er der nogen af jer som har prøvet collagen tilskud – og som kan se/mærke forskel?

KH. Maya

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.