At udvælge briller er en personlig proces

Annonce for Smarteyes

Forleden var jeg inde i den fine Smarteyes butik i Esbjerg sammen med min mor. Min mor har altid brugt briller, så hun er en god hjælp til at fortælle hvad hun synes er pænt -og hvad der passer godt til mig – og i samarbejde med en virkelig dygtig ekspedient fandt jeg mine nye briller.

For mig føles det stadig ret grænseoverskridende at gå med briller – og jeg har også haft svært ved at acceptere, at mit syn altså ikke var super-duper og at jeg fra morgen til aften har brug for kontaktlinser eller briller. Siden jeg fik briller for første gang efter gymnasiet, var det en helt ny verden som åbnede sig for mig – bogstaveligt talt.  Men at komme ind i en butik, hvor man får god personlig vejledning – og hvor de også gerne tilkendegiver deres mening, er virkelig guld værd for mig. Derudover er det også vigtigt for mig, at komme ind et sted, hvor der er et kæmpe udvalg, således at der er noget for en hver smag. Sidst jeg valgte briller for 1.5 år siden valgte jeg nogle som var lidt mere enkle- og klassiske – denne gang har jeg besluttet at vælge lidt modigere! 🙂

Men at udvælge briller kan for mig godt opleves lidt som en personlig proces – for hvem er jeg ? – og hvad vil jeg gerne udstråle? …  Jeg vil gerne udstråle forskellige ting – i forskellige kontekster – og der kan briller være én måde at gøre det på. Derfor har jeg også altid 2-3 par briller at vælge i mellem. Så kan jeg skifte alt efter konteksten eller efter hvilket look jeg gerne vil vælge.

Smarteyes har et koncept som hedder “Smartfredom” som er en brilleabbonementsløsning, hvor du kan købe briller til en fast lav pris pr. Måned. Det er perfekt til dig, som gerne vil have flere briller at vælge imellem til forskellige formål fx. Skærmbriller/almindelige briller –  eller hvis du som mig godt kan lide at skifte briller for at skifte “look”, eller matche det til dit tøjvalg.  Det giver derfor mulighed for at have briller, der passer til livets mange forskellige lejligheder såsom hyggelige venindedates, festlige lejligheder eller en afslappet søndag derhjemme – Jo flere briller man køber, desto billigere bliver prisen pr. brille.  Det er altså smart 🙂

Smarteyes kører lige nu et super fint tilbud, så I kan udvide jeres brillegadarobe med forskellige briller. Læs mere her.

Sidste gang jeg fik nye briller var de alle sorte eller brune, denne gang ville jeg gerne finde nogle som var lysere. Mit mål var at finde nogle som udstrålede en “lethed” – og hvor mine øjne blev fint fremhævet. Jeg havde brug for nogle som ikke virkede for tunge i mit ansigt. Jeg fandt 2 par briller, som jeg virkelig synes er rigtig fine. Det ene par i en guld farve – og det andet par i en sart rosa. De er utroligt feminine og moderne i min optik.  Jeg håber, at I synes at de er lige så fine som jeg gør! 🙂

 

KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.