Sund bagning med Bodylab: Vafler, pandekager og chokoladekage

Annonce for Bodylab

Igår havde jeg en skøn bagedag med min veninde Maria. Jeg er ambassadør for Bodylab, og derfor har jeg fået muligheden for at teste deres mange lækre varer i deres “Fit Lifestyle”-kategori, som blandt andet indeholder “shake-and-bake” – produkter, hvor man kan bage sundere kager etc. 
Jeg elsker Bodylabs produkter  – og bruger dem meget i min hverdag.  Jeg bruger fx. proteinbarer som et lækkert mellemmåltid, proteinpulver i pandekager eller efter træning, eller peanutbutter på min morgenmad.
Her kommer der lidt inspiration til, hvordan man kan bruge produkterne fra deres Fit LifeStyle Kategori.
De har lige nu et godt tilbud på et fødselsdagsbagekit (begrænset antal). Derudover findes der også en brunch pakke til en god pris.

BODYLAB – Fit LifeStyle 
Pandekage & Vaffelmix
Chokoladebrownie 
Proteinella 
Peanutbutter 
Cashewbutter 
Zero Topping
Mandler 
Cashewnødder 
Ristede hasselnødder
Protein-Crunch – “Kit Kat” 

PANDEKAGE/VAFFEL MIX
Skal blot blandes med vand

Pandekager: toppet med Zero Topping, blåbær og mandler. 
Vafler: toppet med Zero Topping, jordbær og mørk chokolade.

CHOKOLADE BROWNIE 
Skal blandes med vand og æg.
Toppet med: Proteinella, Protein Crunch (smager af kitkat), ristede hasselnødder 

Jeg håber, at indlægget kunne være en god inspiration. <3
KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.