Coach Uddannelse: Fagligt & personligt udbytte

Annonce for VÆLDS COACH UDDANNELSE 
Hvis du interesserer dig for coaching,
personlig udvikling og meget mere,
så sign op til deres nyhedsbrev: her. 

Som I ved startede jeg i januar på en coach uddannelse (Vælds Coach Uddannelse). Jeg startede mens jeg sad på Bali, hvor jeg tog uddannelsen over Zoom – men de seneste moduler har jeg taget sammen med mine medstuderende ved fysisk fremmøde i Fredericia. Jeg er nu færdig med alle modulerne – og jeg har simpelthen fået så meget ud af at tage denne uddannelse. Derfor tænkte jeg, at jeg med dette indlæg vil give jer et indblik i hvad jeg har fået ud af det – både personligt og fagligt.

Læs også: 
Om Vælds Coach Uddannelse 
Coaching – Selvindsigt og selvledelse 

At komme hjem til mig selv 
Jeg føler virkelig at det, at tage denne uddannelse har gjort at jeg på mange måder er landet i mig selv. Jeg er blevet klogere på hvem jeg er – og hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Alene det som jeg på det personlige plan har fået ud af uddannelsen gør den det hele værd. Jeg tror det havde krævet mange timers terapi for at nå frem til de samme indsigter.
Jeg føler, at jeg hviler mere i mig selv end jeg gjorde før uddannelsen. Jeg har fået en helt anden ro – og en helt anden tro på, at det hele nok skal gå. Det er som om, at jeg tør at stole på processen uanset, hvilket projekt jeg har kastet mig over. Jeg føler, at jeg står stærkere i mig selv – fordi, at jeg ved hvem jeg er. Jeg tror på, at de ting jeg føler er helt okay – og at det er noget jeg kan/skal handle på. Jeg er blevet meget bedre til at tage fat på mine egne problemer og løse dem.  Jeg har altid været god til at mærke efter, men jeg har haft lidt svært ved at identificere, hvad følelserne handler om.  Nu ved jeg, at hvis jeg fx får ondt i maven – eller føler mig drænet for energi, så handler det ofte om nogle uforløste følelser.
Jeg føler generelt at jeg tør at være mere ægte – og sårbar. Jeg har ikke længere det samme behov for at fremstå “perfekt”.  Jeg har fået en helt grundlæggende følelse af at jeg er helt okay, som jeg er. I mange år har jeg haft det lidt ambivalent med forskellen på mayadroem/maya. På de sociale medier er det nemt kun at have solskinsdage – og fremstille det perfekte. Det har på en måde gjort, at jeg nærmest ikke følte at jeg kunne leve op til det i virkeligheden. For livet er ikke perfekt – og det er helt okay.  Det har virkelig betydet en stor ændring i mit liv – og en følelse af frihed. Nu er jeg ikke længere så bange for at bryde med det perfekte – og lade Maya fylde mere- også på de sociale medier. Den største frihed er at være sig selv. Måske er denne refleksion en smule indforstået, men jeg håber at det alligevel giver en smule mening.
Når jeg er noget for mig selv – kan jeg bedre være der for andre 
Jeg har lært, hvor vigtigt det er at jeg har det godt. For at jeg kan være noget for andre, så er det nødvendigt at jeg selv er et godt sted. Jeg har ikke længere dårlig samvittighed over, at jeg fx. prioritere træning og gåture i løbet af min dag, fordi det er nødvendigt for at jeg har overskud og energi. Jeg har virkelig lært, at det er okay at vælge nogle ting fra – og sige nej tak- for når jeg gør det, så vælger jeg mig selv til.

Energi & ressourcer 
To af de temaer som jeg selv har arbejdet med under uddannelsen har været at blive bevidst om min energi og hvordan jeg kan spare på mine personlige ressourcer.
Jeg har tidligere givet alt for meget af mig selv, hvilket har medført at jeg har følt mig meget drænet. Det har både været i personlige sammenhænge – men også i forbindelse med arbejde.Jeg har lært, at “beskytte” min privatperson meget mere – og er blevet mere bevidst om, hvordan jeg agerer i en professionel vs. privat sammenhæng.
Generelt så er jeg blevet meget opmærksom på min energi – fordi det er det aller bedste redskab til at måle, hvordan jeg egentligt har det. Hvis jeg føler mig energisk og springer ud af sengen om morgenen, så er det fordi jeg er et godt sted. Hvis jeg derimod føler mig træt uanset, hvor meget jeg sover- så er det fordi der er en ubalance i mit liv.

Det er mig, der styrer min virksomhed -og ikke min virksomhed der styrer mig.
Arbejdsmæssigt så har det virkelig været “life-changing” at tage denne coach uddannelse. Jeg er blevet bedre til at tage magten i min virksomhed – og ikke bare lade mig rive med. Jeg har været selvstændig i 4 år – men jeg er bevidst om, at jeg ikke kan holde til det tempo som jeg tidligere har haft. Jeg er blevet meget mere struktureret og bedre til at planlægge  Jeg føler virkelig at det at få styr på logistikken gør at jeg kan fokusere på det som er vigtigt i min virksomhed.
Jeg har fået så meget sparring på, hvor jeg kan tage min virksomhed og mit brand hen – og det har været fuldstændig uvurderligt. Jeg har lært at turde, at drømme stort. Det at blive bevidst om, hvor man gerne vil  – og hvordan man i små skridt kommer dertil, gør at de drømme man har kan blive til virkelighed. Der er i virkeligheden ikke nogle drømmer som er for store længere…. 🙂

Mine bedste anbefalinger
Der er ingen tvivl om at VÆLDS Coaching Uddannelsen får mine aller varmeste anbefalinger. Louise og Jan Vælds er nogle af de mest dygtige engagerede mennesker jeg har mødt – og jeg har fra dag 1 følt mig set og hørt. På deres uddannelse er man ikke bare én i mængden.
Jeg er gået hjem fra hver eneste uddannelsesdag med nye indsigter – og jeg er meget taknemmelig for alt det jeg har lært.

Til januar har de et ekslusivt lille hold, hvor alle deltager online. Det er en stor styrke at kunne coache online – og jeg tror på, at det også virkelig er en del af fremtiden at mange møder foregår online.  De starter selvfølgelig også et fysisk hold op i januar.

OPSTART: Januar 2021 ONLINE – Læs mere: her. 
OPSTART:  12. Januar 2021 FYSISK (Fredericia) – Læs mere: her. 
___________________________________________________

Læs mere om Vælds Coach uddannelse i mine tidligere indlæg om coach uddannelsen:
Om Vælds Coach Uddannelse  og Coaching – Selvindsigt og selvledelse 
Du kan også læse mere på deres  hjemmeside.
Hvis du interesserer dig for coaching, personlig udvikling og meget mere, så sign op til deres nyhedsbrev: her. 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.