Hunkemöllers fine sportskollektion

 

 

 

 

Annonce for Hunkemöller 

Du ved garanteret, at Hunkemöller har et stort udvalg af lækkert lingeri, men vidste du, at de også har et stort udvalg af sportstøj?

Jeg besøgte Hunkemöller i Aarhus forleden for at se nærmere på deres træningstøj. Kollektionen indeholder både en masse farverige og printede styles, men der findes også enkelt sort træningstøj.

Jeg blev positivt overrasket over prisen på de forskellige styles – og måske er du heldig at kunne finde en rabatkode til netop det, du ønsker fra Hunkemöller.

Hunkemöller har både et stort udvalg af tights, sports bh’er og træningstoppe. 

Jeg kan godt lide lidt træningstøj både i farver og i sort. Jeg faldt dog for det sorte sæt, som jeg synes har et ekslusivt udtryk. Jeg valgte et rigtig fint sæt med: flotte sorte tights , en elegant træningsjakke, og en god støttende sports BH.

Den flotte løbejakke er produceret i genanvendt materiale, den har hul til tommelfingrene, mesh detaljer, lommer – og et flot fit. Tightsene med refleksdetaljer lyser flot op i vintermørket – og bliver siddende hvor de skal på løbeturen.  Hunkemöller har et kæmpe udvalg af sportsbh’er, så man kan finde den, som støtter ens barm på bedste vis. Vidste du, at man siger at, at en sports bh kun bør bruges i 1 år? – Derefter kan man ikke regne med, at den giver den optimale støtte, så måske du har nogle i skuffen som skal skiftes ud.

Jeg havde det flotte træningstøj på til træning, og jeg vil helt sikkert tage det på, på en løbetur snarest.

SHOP: Sportskollektion fra Hunkemöller 

Hav den dejligste dag!
Kh. M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.