forside_02

Jeg hedder Maya Lützhøft, jeg er 27 år. Jeg bor i Aarhus. Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder og personlig træner.
I juni 2016 tog jeg springet som selvstændig og lever derfor i dag af min blog – samt at hjælpe folk til et sundere liv.

Jeg driver en sundhedsblog, med fokus på en god sund balance. Jeg træner, fordi jeg elsker det  – og sund mad skal smage godt.

Du kan følge mig på Instagram: @Mayadroem – og på Facebook Mayadroem

Send mig en mail 
Mayalytzhoeft@gmail.com

Maya

19 Comments
  1. Hej Maya!
    jeg har prøvet at sende dig en mail, men jeg tror ikke du har modtaget den fordi jeg har modtaget en eller anden underlig mail om at det var sket en fejl? hmmm 😀

    1. Hej Sarah.
      Jeg har modtaget din mail.
      Jeg skal nok se om jeg kan nå at svare i dag 🙂
      Hilsen Maya.

  2. Hej Maya.
    Har du et bestemt sted du handler de lidt mere specielle ting du har med i dine opskrifter? Det kan jo hurtigt blive lidt dyrt

  3. Hej Maya.
    Har læst dit tilbud om kostplan via Fitnesspigen, men der er noget galt med linket for den kan ikke sendes. Hvad gør jeg?

  4. Kære Maya

    Jeg skulle til at bage “De bedste glutenfri boller” dem med kikærtemel til mit barnebarn, der ikke tåler gluten, men væk var opskriften. Så ville være glad hvis jeg kunne få opskriften. På forhånd tak. Mvh Helle

  5. Hej Maya
    Din mad ser virkelig lækker og indbydende ud 🙂
    Har du sådan en ca. rettesnor mht. ernæring i retterne? Altså f.eks. at de fleste retter ikke er over et vist antal kcal og en vis % fedt og protein?

Leave a Reply

Your email address will not be published.