ONLINE KOST & TRÆNINGSFORLØB

Forløbet inkluderer:

Kostplan som justeres efter behov – og/eller kostvejledning.

Træningsprogrammer til hjemme / fitness  – Nye hver måned.

Løbeprogram 0-5 km eller 5-10 km, hvis ønsket.

Ubegrænset e-mail korrespondance

Mulighed for telefon samtaler.  2 x 30 minutter pr. måned. 📞

Alle forløb tilpasses den enkelte klients ønsker, mål, behov, træningserfaring, skader etc.

Ingen forløb er ens!!- alle er unikke 🦄

Prisen for et forløb på 3 måneder er 2999kr – Som kan betales i 3 rater: 999 dkk pr. måned.

Udfyld formularen her, hvis du vil høre mere om mine forløb.

Jeg ringer dig også gerne op til en uforpligtende snak.

VELKOMMEN TIL

Velkommen til min blog. Mit navn er Maya Lützhøft. Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder & personlig træner. Derudover er jeg ved at uddanne mig til Coach som forventes færdiggjort i efteråret 2020. Min blog handler om sundhed, kærlighed, rejser, træning og meget mere.
Jeg er netop kommet hjem fra en livsændrende rejse, hvor jeg de sidste 8 måneder har rejst i blandt andet Portugal, Sri lanka & Indonesien. Verdenen er lukket ned - og nu er jeg hjemme igen. Jeg håber, at du vil føle dig inspireret af at læse med her på min blog.
For samarbejde send en mail til min agent Nanna nj@buzzanova.dk

SENESTE INDLÆG
Reklame: Nye, veganske produkter fra Bodylab