Forløb: Selvkærligt vægttab & livsstilsændring

Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder, personlig træner og neuro psykologisk coach hos VÆLDS Coaching.
Jeg har de sidste  år arbejdet med mennesker, der ønskede forandring og en sundere livsstil.
Jeg er forfatter til bogen: “Et sundt år” – og har på min blog www.mayadroem.dk i snart et årti delt træningsprogrammer, opskrifter mm. Jeg elsker at hjælpe mennesker til at finde den sunde balance – og hjælpe dem til at nå de mål de drømmer om.

10 uger forløb – Selvkærligt vægttab & Livsstilsændring 

Generelt om forløbet:
Jeg har fokus på selvkærlighed – og på at finde den sunde balance for dig.  Jeg coacher dig til at finde frem til en måde at gribe din sundhed, kost, og træning an på – så det er bæredygtigt for dig i længden. Du kan opnå vægttab/vægtøgning – eller fokusere på at optime din livsstil generelt. Jeg hjælper dig til at opnå bedre kontakt til dig selv – og til at mærke efter, hvad der føles godt for dig.
Der er intet som er forbudt – men jeg beder dig reflektere over valg/fravalg. Jeg siger aldrig “Sådan skal du gøre  – men sådan kan du gøre”.  

Mine forløb indebærer:
-Selvkærlig Sundhed – Inspirations hæfte
-1 x ugentlig opfølgning på mail hver mandag – hvor du får feedback fra mig.
-Ubegrænset mail korrespondance, hvilket betyder at du altid må sende spørgsmål i ugens løb.
– 3 x Telefonsamtaler / ZOOM samtaler
-Kostplan og/elller kostvejledning
-Træningsprogrammer hvis ønsket til hjemme – eller fitness
-Løbeprogram hvis ønsket 0-5 km eller 5-10 km

*Alle forløb tilpasses den enkelte klients ønsker, mål, behov, træningserfaring, skader etc.

Pris 1100 Dkk pr. måned  i 3 mdr. eller  3300 DKK i alt.