Workshop

WORKSHOP: Gør dine drømme til virkelighed – Det er aldrig for sent.
Erhvervscoach Louise Vælds & Livsstilscoach Maya Lützhøft

På workshoppen kan høre en inspirerende fortælling om hvordan Maya ”opsagde” sit liv i Danmark og gik efter sin drøm om at rejse ud i verdenen på ubestemt tid. På workshoppen vil du også blive motiveret af at høre om, hvordan Louise bevidst skruer op for ambitionerne – og hvad det betyder for hendes eksekvering af mål og drømme.

På workshoppen vil du med et teoretisk afsæt blive klogere på, hvordan du kan spotte dine almindelige forhindringer og lære hvordan du kan arbejde dig forbi dem, så de ikke længere stopper dig i at udleve dine drømme.

Workshoppen er for dig der:

  • Har en DRØM
  • Du tænker over hvor heldige andre er når de går efter deres drøm og kommer til tænke at det er for sent for dig…
  • Du er parat til at dykke lidt mere ned I hvad der i virkeligheden er DINE egne mål og drømme, så du ikke skal følge andres eller det du tror andre forventer af dig.
  • Du er i en transformationsperiode lige nu og vil gerne sikre dig, at det du beslutter nu er i tråd med DINE drømme og mål.
  • Du finder hele tiden på grunde og undskyldninger for ikke at handle..
  • Utrolig gerne vil i gang med handle, men føler dig lidt lammet

Uanset hvilken drøm eller målsætning du har, så vil du gå fra workshoppen med en konkret handleplan og et overblik over de første actions du skal tage.

Tilmelding:
Pris: 499 DKK

Tilmelding på: Mayalytzhoeft@gmail.com

Hvornår:
20. september
13.00-16.00

Hvor:
Vidensparken
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Tilmeld dig til workshoppen ved at udfylde navn og mail her

VELKOMMEN TIL

Velkommen til min blog. Mit navn er Maya Lützhøft. Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder & personlig træner. Derudover er jeg ved at uddanne mig til Coach som forventes færdiggjort i efteråret 2020. Min blog handler om sundhed, kærlighed, rejser, træning og meget mere.
Jeg er netop kommet hjem fra en livsændrende rejse, hvor jeg de sidste 8 måneder har rejst i blandt andet Portugal, Sri lanka & Indonesien. Verdenen er lukket ned - og nu er jeg hjemme igen. Jeg håber, at du vil føle dig inspireret af at læse med her på min blog.
For samarbejde send en mail til min agent Nanna nj@buzzanova.dk

SENESTE INDLÆG
Reklame: Nye, veganske produkter fra Bodylab