Spar 20% på Nike og Adidas!!

nike

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at tippe jer om at der er 20% på alt NIKE og ADIDAS hos Asos.com  – Faktisk er der 20 % på ALT på hele hjemmesiden i dag. Du skal blot bruge koden “Yesplease”  – Kom til siden: Her.  
De har simpelthen så mange fede ting – både alm. tøj, træningstøj, sneakers osv. Så det er altså NU, hvis du skal have shoppet lidt hjem til foråret og sommeren. Koden gælder kun i dag!  🙂
Jeg er helt vildt med Nike Roshe Run sneakers, de sidder simpelthen så godt på min fod. Jeg har modellen i sort, men kunne godt tænke mig et par mere sommer-agtige. Ligeledes elsker jeg “sports-tshirt”, det er lige mig med sådan en, stramme jeans og sneakers – så føler jeg mig virkelig godt tilpas.

Hvide sneakers // Grå tshirt // Hvid tshirt  //Sort/hvid sko   (affiliate) 

Jeg håber at i nyder vejret. Jeg har været i haven i selskab med min bacheloropgave. Jeg har lidt travlt med at forberede mit forsvar.  Er der nogen af jer der snart skal til eksamen?

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.