Deprecated: Required parameter $username follows optional parameter $network in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-social-links/social-links.php on line 548 Deprecated: Required parameter $new_class follows optional parameter $html in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-lazyload.php on line 4 10 UGER FORLØB: SELVKÆRLIG SUNDHED - MayaDroem

10 UGER FORLØB: SELVKÆRLIG SUNDHED

 

Kære dig, som læser dette. Jeg håber, at jeg kan få glæden af at hjælpe dig til et liv i balance. Når du vælger et forløb hos mig skal du vide, at jeg med nænsomhed og omsorg vil støtte dig hele vejen.

Mit 10 ugers forløb: SELVKÆRLIG SUNDHED. Er et forløb til dig som ønsker en sundere livsstil og måske har et mål om vægttab, men som samtidig ønsker at arbejde på din mentale sundhed. Mine forløb har som navnet antyder selvkærlighed som fundament. Du er værd at elske fordi du er dig. Mine forløb har altid fokus på både det som sker indeni dig – og det som sker udenom dig. Under forløbet vil vi sammen finde ud af hvordan du opnår en større kontakt til dig selv og reflektere over de valg du træffer. Det vil give dig nye indsigter i hvem du er og hvorfor du handler som du gør.

Dette forløb handler om meget mere end bare hvad du spiser og træner – det handler om at du skal have det godt i dit liv – og i din krop.  <3
Vi finder sammen ud af hvordan dit forløb skal tilrettelægges. Der er ikke krav om at man træner noget specifikt – eller at man træner overhovedet. Jeg tilbyder altid at hvis man vil så kan man modtage træningsprogrammer til hjemme/fitness.

Du kan vælge mellem et 10 ugers forløb med en ugentligt refleksion eller du kan vælge at opbygge dit forløb baseret på coaching samtaler, men hvor du selv beslutter hvor ofte vi skal tale sammen. Læs mere om coaching: her.

SELVKÆRLIG SUNDHED – 10 uger med dig i fokus 
4 x coaching samtaler: 30 min opstartssamtale, 2 x 55 min coaching sessioner og 30 min afsluttende samtale.
Coaching sessionerne foregår over telefon eller videokald.
10 x ugentlig opfølgning med feedback
kost-og træningsvejledning
træningsprogrammer
*Alle forløb tilpasses den enkelte klients ønsker, mål, behov, træningserfaring, skader etc.

Pris: 3500kr
Ratebetaling: rate 1: 1500kr, rate 2: 1000 kr, rate 3: 1000kr
Tilkøb af ekstra coaching sessioner for klienter i 10 ugers forløb: 400kr.

 

“Et forløb ved Maya har givet mig meget mere, end hvad jeg havde regnet med.
Forløbet havde selvkærlighed skrevet i titlen og det var lige det forløbet var. Jeg har aldrig været mere nænsom overfor mig selv, som jeg er nu. At opnå et større accept af at være mig har givet meget godt med sig. Jeg havde før tendens til overspisninger. Det har jeg stadig, men de er blevet mindre, fordi jeg har fundet en større ro i mig. Og jeg har fået værktøjer til at finde roen i mig. Lige præcis det har gjort dette forløb helt unikt. ”
Julie

[/vc_column_text]

    [/vc_column][/vc_row]