Et coaching forløb er en investering i dig selv  og dit liv.

I 2020 blev jeg uddannet Coach hos Vælds Coaching. Under uddannelsen fik jeg nogle indsigter i mig selv som har ændret mit liv. Jeg ønsker at hjælpe dig til at leve et liv som stemmer overens med dine værdier – og hvor du skaber det liv som du drømmer om.

Et coaching forløb er for dig som ønsker at lære dig selv bedre at kende og skabe en positiv forandring i dit liv. Et coaching forløb kan også være til dig som står i en svær livssituation fx. stress, krise og sorg. Det kan også være at du ønsker at arbejde på kontakten til dig selv, dit selvværd eller forhold til din krop.

For nogen klienter kan det give mening at se på forskellige personlighedstyper. Jeg coacher ud fra det system som hedder Enneagrammet, som er et redskab til at skabe en større forståelse for hvem man er og hvordan man reagerer i forskellige situationer.
Mange taler om selvudvikling, men for at vide hvor vi skal udvikle os må vi i første omgang få indsigt i hvem vi er og på hvilke områder det giver mening at udvikle os.

Foruden at være uddannet coach har jeg også en baggrund som sygeplejerske, kostvejleder og personlig træner. Derfor kan du også vælge et coaching forløb hvis du ønsker støtte og vejledning til at få en sundere livsstil og opnå vægttab.
Du kan også vælge et 10 ugers forløb, læs mere: her. 

Coaching er fremaddrivende og fokuserer på hvor du gerne vil hen, men er samtidig konkret og kan give dig klarhed over præcis hvilket skridt der er det første du skal tage.

Du behøver ikke have en specifik problemstilling du vil tale om, dette kan vi afklare undervejs – og det kan være forskelligt fra gang til gang hvad du ønsker at have fokus på. Vi snakker ud fra hvor du er den pågældende dag.

Et coaching forløb skaber en ramme hvor det er dig, som beslutter hvor ofte og hvornår vi skal tale sammen.  Det giver dig en stor frihed og fleksibilitet til at få hjælpen lige præcis der hvor du har mest brug for den, det kan være at du i nogle perioder har brug for en samtale en gang om ugen, mens du i andre perioder blot har brug for et check in en gang om måneden.

Coaching forløb

1 session · 600kr
3 sessioner · 1650kr
6 sessioner · 3000kr
12 sessioner · 5500kr

1 coaching session er 55 minutter
Foregår over telefon eller videokald.

Tidsramme for forløb
3 sessioner:3 måneder
6 sessioner: 6 måneder
12 sessioner: 1 år
Tidsrammen er starter fra den dato hvor du har din første samtale.

Du har altid mulighed for at booke en gratis – og uforpligtende telefonsamtale.
I perioder kan jeg have lukket for klient-tilgang, så kontakt mig gerne i dag for at høre hvornår du kan starte.

Vil du høre mere?