60 minutters stationstræning – Så er ugen i gang!

13682556_10154270780476745_1733707176_o

Klokken 08.00 stod Julie Bruun klar nede ved min dør. Vi tog i Fitnessworld på Dalgas Avenue, som er der jeg oftest træner. Vi træner oftest stationstræning/cirkeltræning når vi er sammen, da det fungerer ret godt. Jeg synes det er sjovt og effektivt og man får trænet hele kroppen igennem.  Det tog ca. 1 time og med 10 minutters cardio efter, så havde jeg forbrændt ca. 500 kalorier. Jeg kan godt lide at sætte mig selv det mål om 500 kcal – og det ender jeg stort set altid på efter 60-90 min træning, som også er den tid jeg normalt træner.

Jeg bruger appen “Interval-timer” som er en gratis app, som du kan hente i appstore. I appen kan du selv indstille tiden, og få den til at bippe når du skal skifte station. Jeg bruger den ofte når jeg har høretelefoner på, men det kan man jo ikke så godt når man er to – men jeg tænker det går. Der er heller ikke så mange mennesker i fitness kl 08 om morgenen.

Vi indstillede tiden til 45 min arbejde – og 10 sekunder til at skifte station. Af nedenstående programmer kørte vi to runder af hver – med vandpauser i mellem.

Runde 1
Step ups
Lunges med kettlebells.
“squat” på stepbænk – med et ben nede og et ben på stepbænken.
Sumo squat
Planke med hænderne på medicin bold.
Sit ups med kettlebell.
Lateral raises med vægtskiver
Front raises med vægtskiver

Runde 2
Box jump
Triceps dips
Sit ups
Hop over bænk – med benene samlet og hænderne på bænken.
Rygbøjninger
Planke
Biceps curls

God fornøjelse!
Maya

4 Comments
  1. Hej Maya ☺
    Det lyder som et super fedt program! Når du skriver “45 min arbejde”, så går jeg ud fra du mener sekunder 😝
    Tak for en god og inspirerende blog.
    Vh Camilla
    @camilla_rosted

Leave a Reply

Your email address will not be published.