Den bedst tænkelig start i Canggu

Jeg har nu været i Canggu på Bali i en uge og jeg har simpelthen fået den bedst tænkelig start. Via den facebook gruppe jeg har lavet: “Kvinder på livsændrende rejser” var jeg kommet i kontakt med flere andre piger som var i Canggu. Så allerede på min første aften i torsdags var vi ude at spise og havde en sjov bytur.
Siden da har jeg været sammen med dem hver eneste dag, og det er simpelthen så fantastisk!!
Det er ret vildt, at man kan møde nye mennesker og så bare falde helt i hak med det samme. En af pigerne sagde igår “Har vi virkelig kun kendt hinanden i én uge?!” – Og selvom det heller ikke føles sådan for mig, så er det rigtigt.
Vi har virkelig meget til fælles – og er alle rejst ud med henblik på at være væk i længere tid. Vi arbejder også alle digitalt, og har derfor allerede nu fået etableret et miljø, hvor vi kan sidde og arbejde sammen – og hjælpe hinanden. Derudover så er der også et par af de andre som surfer – og det er virkelig dejligt, at jeg har nogle at surfe med.

Det har bare været SÅ nemt at være sammen – og jeg elsker de her spontane aftaler fra dag til dag. Det er dejligt bare at kunne skive “jeg tager op og spiser morgenmad på denne café – I er velkommen” – Eller “Jeg tager på stranden, hvem vil med?“.
Det er i virkeligheden noget af det som jeg virkelig savnede i min hverdag i Danmark, at der var plads til spontane aftaler, men det var bare som om at hverken mit eget eller mine veninders liv var indrettet på en måde, hvor der var plads til det.

Jeg har det virkelig godt her, sådan på den måde hvor jeg tænker, hvorfor skal jeg ikke bare blive her? .. Det er jo rent faktisk muligt. Jeg skal nogle uger til Sri Lanka snart – og hjem til kulden til jul. Men fra januar er min plan at tager hertil igen og blive i længere tid. Hvis jeg bliver ved at have det som jeg har det nu, så kan jeg ikke se nogen grund til, at jeg ikke skulle forlænge mit ophold i hvert fald. Min plan har hele tiden været at jeg gerne ville være længere tid hvert sted og målet var ikke at se alt. Det handler for mig om at have en god hverdag, hvor jeg kan arbejde, surfe, træne – og hvor jeg har nogle søde mennesker at være sammen med.  Men jeg vil selvfølgelig ikke låse mig fast på noget endnu, men jeg kan bare sige, at sådan som jeg har det lige nu, var præcis det jeg drømte om dengang jeg tog beslutningen om at tage afsted.

Canggu er virkelig et dejligt sted, hvor der er gode surf-strande, lækre sunde cafeer,  søde mennesker og en virkelig afslappet stemning.

Så ja, bare lige en lille update her, hvor jeg melder “alt er godt”.  Jeg håber at det fortsætter sådan. Nogle gange kan man næsten vente på at noget går galt, fordi det kan da ikke passe at det skal være så godt. Omvendt vil jeg også bare gerne tro på, at det faktisk godt kan ske. At jeg er præcis hvor jeg skal være. <3

KH M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.