Frisk grønkålssalat

p1100032p1100037

Jeg er lige nu ved at skyde billederne til min kommende bog – og på torsdag er faktisk aller sidste dag i studiet. Der kommer 100 sunde og nemme opskrifter i min bog – og jeg glæder mig så meget til at I skal se resultatet i januar. De mange fotoshoots betyder dog også, at mit køleskab er fyldt til renden. Hver eneste gang man tager noget ud, må man lege køleskabstetris, for at finde en plads til dét igen. Jeg havde noget grønkål, som jeg skulle have brugt – og kombineret med hvad jeg havde blev det til denne lækre grønkålssalat. Grønkålen er allerede i sæson fra nu – og hele vinteren. Jeg tænker det også kunne være en rigtig fin salat til jul og julefrokoster, men I får den allerede! 🙂 .. Jeg synes det er super fint at servere salater på et skærebræt i stedet for en skål. Dette kan I finde: her, som også er virkelig fint til tapas.

MARMOR SERVERINGSBRÆT: 299 kr   (Reklame-link)

Grønkålssalat
4 personer (som tilbehør) 
2-300 g grønkål
1 appelsin
1 pære
1 frisk figne
granatæblekerner
Evt. honningristede eller saltede nødder.

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.