Mit nye hårde træningsprogram

(Tights: Endurance  kun 300 kr. )

Jeg har lige lavet et nyt træningsprogram, som jeg lige har testet igennem – og fy for søren, hvor er det hårdt. I skal selvfølgelig ikke snydes for programmet, så her er det. Jeg tænker at styrketræne 2-3 x i ugen – og skifte mellem program 1 og 2. Derudover vil jeg supplere med nogle cardio-dage fx. spinning eller crossfit inspirerede WOD’s.  Jeg kører 3-4 sæt af 10-12 gentagelser, alt efter hvor meget tid jeg har til rådighed.
Jeg varmer altid op 5-10 minutter på en kredsløbsmaskine fx. romaskine eller crosstrainer – og supplerer også gerne med nogle mobilitetsøvelser inden jeg skal squatte.  Programmet lyder måske simpelt, men det er hårdt – tro mig. Så masser af vægt på, og fokus på god teknik! 😀

Program 1:
A1: Dødløft
A2: Back Extension

B1: Squat med kettle bell
B2: Benpres

C1: Pull Down
C2: Facepull

Program 2:
A1: Squat
A2: Front Foot Elevated Split Squat

B1: Glutebridge
B2: Lying Legcurl

C1: Skrå Bænkpres
C2: 1 arm – skulderpres

FIND ALLE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.