Quinoasalat med kidneybønner og blåbær

Jeg prøver gerne at ‘foodpreppe’ – men det er lidt forskelligt hvordan jeg gør det. Nogle gange koger jeg bare quinoa, steger kylling mm. så det er nemt til en ny uge, andre gange laver jeg salater eller fx. en stor portion chili con carne. Jeg skærer som regel også en masse grøntsager. Den er uden kød, så den passer jo lige til “meatfree-monday”.

Quinoasalat med kidneybønner og blåbær
1 dl quinoa (koges med vand efter anvisning)
250 g sød kartoffel
olie, salt
1/2 løg
1 ds kidneybønner (240g drænet)
100 g spidskål
1 avocado
30 g blåbær

“Dressing”
Olivenolie, Citronsaft, Salt, Peber

Kog quinoa efter anvisningen og lad det køle lidt af
skræl og Snit kartofler i små stykker, og steg på panden i lidt olie. Tilsæt snittet løg.
Skyl bønnerne.
Bland quinoa sammen med kartofler, bønner og snittet spidskål.
Rør en ‘dressing’ sammen og vend salaten i det.
Pynt med avocado og blåbær.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.