Verden er ikke altid så perfekt som vi ser den!

Sprøde fiskefrikadeller med tun og torsk ★ Sunde og fedtfattige

2016-02-02 15.58.04
2016-02-02 16.02.29-1

Indlægget er sponsoreret af John West Tun

FISK er sundt  – så meget ved vi vist alle.  Jeg indrømmer dog, at jeg ikke er verdens bedste til at spise de anbefalede fiske-mængder. Det er virkelig et område, hvor jeg kan forbedre mig (og min sundhed).  Der er dog én måde, hvor jeg kan få fisk ned på – og det er som fiskefrikadeller. Jeg elsker elsker fiskefrikadeller  – og her kan man egentligt snyde det meste fisk i mig. Jeg har lavet et samarbejde med John West tun, hvor man kan deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 25.000kr!!!  Det eneste du skal gøre er at lave en opskrift med John West Tun med temaet “sundt og fedt-fattigt” – og dele din opskrift + billeder på denne side!  Derefter kan du dele din opskrift med dine venner og familie – og få dem til at stemme på netop din opskrift, så du måske kan være den heldige der kan komme ud at rejse!  Min kæreste elsker tun – og vi køber altid dette mærke,som er ret god kvalitet og en virksomhed som tænker på bæredygtighed. Derudover kan man faktisk spore den fisk der er i dåsen  – og se hvor den er fanget og på hvilken fiskebåd(her), hvilket er en god tryghed synes jeg.

Fiskefrikadeller 
500 g finthakket fiskefars – torsk (købt hos fiskemanden)
2 dåser john west tun (i vand).
1 æg
ca. 1-2 dl hvedemel
frisk persille
frisk basilikum
en halv rød chili
salt
peber
olie til stegning.

– Rør fiskefarsen sammen.
– Sæt den på køl 30 min.
– Form til lækre deller og steg på panden i rigeligt olie.
Server med lækkert rugbrød, citron og avocado.
Så har du et sundt måltid – som også et et hit til madpakken!

Maya
2016-02-02 15.57.16

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden er ikke altid så perfekt som vi ser den!