Sunde efterårstærter med blåbær is

Sunde Æblemuffins – Glutenfri, mælkefri og sukkerfri

Hver måned er en opskrift på æblemuffins fra 2014 en af de mest populære på min blog. Jeg synes at billederne trængte til at blive fornyet, og opskriften finpudset en anelse.
Der er er meget forskel på hvor saftige æbler er – og hvilken størrelse de har, så evt. skal du tilsætte lidt ekstra havregryn/mel hvis du synes dejen er alt for våd – for ellers vil de også have svært ved at blive gennembagt. De er super nemme at lave – og så er de sunde. De er perfekte til madpakken eller når lækkersulten melder sig. 

Æblemuffins
(9 stk)
1 dl mandelmel (55 g)
2 dl finvalsede (glutenfri) havregryn
2 æbler (ca 250 g)
1 banan
0,5 tsk vanille pulver (Eller 1 tsk vanillesukker)
1-1,5 tsk bagepulver
2  æg
1 spsk kanel
1 knivspids salt
Lidt olie + olie til formen.
30 g hasselnødder

Tænd ovnen på 200 grader
Først finthakkes havregryn, så det bliver til mel.
Æbler, banan, æg, olie blendes sammen med salt, havregrynsmel og mandelmel.
Til sidst tilsætter du kanel, bagepulver og vanillepulver/vanillesukker og rører rundt.
Kom dejen i silikone muffinsforme – 9 stk.
Hak hasselnødderne og drys på.
Bag dem ved 200grader i ca. 15-20 minutter til de er lysebrune.
Lad dem køle af i formen – meget vigtigt, således falder de ikke fra hinanden når du tager dem ud af formen.

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde efterårstærter med blåbær is