Drømmemanden?

Sundere julesnacks

    Glædelig første Advent. I dag vil jeg gerne dele 4 skønne opskrifter med jer, som kunne være perfekte lækkerier her i juletiden. Min egen favorit er de lækre nøddebarer med saltede nødder, de smager simpelthen så lækkert. Jeg håber, at I får en skøn søndag!

Saltede nøddebarer

Chokobidder 

Bountykugler 

Cookies 

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmemanden?