Indlægget er sponsoreret af John West Tun
FISK er sundt – så meget ved vi vist alle. Jeg indrømmer dog, at jeg ikke er verdens bedste til at spise de anbefalede fiske-mængder. Det er virkelig et område, hvor jeg kan forbedre mig (og min sundhed). Der er dog én måde, hvor jeg kan få fisk ned på – og det er som fiskefrikadeller. Jeg elsker elsker fiskefrikadeller – og her kan man egentligt snyde det meste fisk i mig. Jeg har lavet et samarbejde med John West tun, hvor man kan deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 25.000kr!!! Det eneste du skal gøre er at lave en opskrift med John West Tun med temaet “sundt og fedt-fattigt” – og dele din opskrift + billeder på denne side! Derefter kan du dele din opskrift med dine venner og familie – og få dem til at stemme på netop din opskrift, så du måske kan være den heldige der kan komme ud at rejse! Min kæreste elsker tun – og vi køber altid dette mærke,som er ret god kvalitet og en virksomhed som tænker på bæredygtighed. Derudover kan man faktisk spore den fisk der er i dåsen – og se hvor den er fanget og på hvilken fiskebåd(her), hvilket er en god tryghed synes jeg.
Fiskefrikadeller
500 g finthakket fiskefars – torsk (købt hos fiskemanden)
2 dåser john west tun (i vand).
1 æg
ca. 1-2 dl hvedemel
frisk persille
frisk basilikum
en halv rød chili
salt
peber
olie til stegning.
– Rør fiskefarsen sammen.
– Sæt den på køl 30 min.
– Form til lækre deller og steg på panden i rigeligt olie.
Server med lækkert rugbrød, citron og avocado.
Så har du et sundt måltid – som også et et hit til madpakken!