Nemme æggemuffins med parmaskinke

P1000410P1000409 P1000411

Hver tirsdag har jeg kontordag sammen med skønne Julie Bruun. Julie er også selvstændig og har mange bolde i luften med forskellige projekter. Da Julie var færdig med sin barsel på cirka samme tidspunkt, som da jeg blev færdig uddannet. Derfor har vi virkelig kunne støtte hinanden i vores nye hverdag som selvstændige.
Vi synes begge det er værdifuldt at sidde sammen, så det kan jeg virkelig anbefale andre selvstændige. Et direkte kontorfællesskab er ikke umiddelbart noget for os – og den hverdag som vi har. At sidde sammen bare os to er helt perfekt – og det er noget vi får meget ud af. Nogle gange optager vi videoer – og andre gange laver vi opskrifter sammen eller snakker om regnskaber. budget mm. . Vi hjælper hinanden det vi kan, og det synes jeg altså er helt fantastisk! 🙂

Forleden filmede jeg Julie lave disse skønne æggemuffins – og de er SÅ nemme at lave. Se videoen: HER.  Jeg kunne ikke lade være at knipse et par billeder af dem, og jeg bliver nødt til at tippe jer om opskriften! Der er altid god madordning når Julie og jeg udvikler opskrifter i køkkenet, mums!  Opskriften er så nem og simpel – og de er jo perfekte til at have med i madpakken. De er også gode til at mindske madspild, for du kan sagtens bruge nogle snittede grønsager eller en rest kød eller lign. Den skønne opskrift på disse æggemuffins kan i finde: HER. 
God dag!
Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.