Sunde Cookies med chokolade

img_9766-2p1-2

Så er det januar – og det er tid til at være lidt sundere igen, eller hvad? ..
Jeg synes dog godt, at kan være svært at slippe de søde sager fra den ene dag til den anden. Derfor har jeg i dag lavet disse skønne og lækre chokolade cookies!  Opskriften fandt jeg hos Mettelyngholm.dk, som altid formår at lave sunde og lækre sager.

Mette har også en sundheds og fitnessblog – og hun deler derfor en hel masse inspiration til en sund livsstil. Selvom jeg selv har en blog, så elsker jeg også at finde inspiration hos andre – og Mette har klart en af mine yndlingsblogs!

Disse cookies er utroligt nemme at lave – og så smager de sødt og skønt. De er lavet af blandt andet havregryn, proteinpulver og chokolade. Jeg puttede både mørk og lys chokolade i.  Resultatet blev virkelig godt!!

FIND OPSKRIFTEN HER. 

Maya

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.