Broccoli pølsehorn med kylling

p1060721
Jeg går på personlig træner uddannelse 2 x om ugen. Så jeg laver for tiden mange ting, som er nemt at have med i madpakken. Derfor lavede jeg i dag disse broccoli pølsehorn, som jeg kan have med i morgen! 🙂  Muuuums.  Man kan også bare lave broccoliboller, men det mætter lidt mere med lidt ekstra protein 🙂 .. Du kan godt putte ketchup i, evt en version uden sukker.

Broccoli pølsehorn (6 stk)
1 broccoli (uden den groveste del af stokken)
1 gulerod
3 æg
60 g boghvedemel
20 g fiberHusk
1 tsk salt
3 kyllingpølser
Sesamfrø

Blend broccoli og gulerod.
Bland sammen med æg, mel, fiberhusk, og salt.
Skær kyllingpølserne over i 2.
Placer 3 x boller af ca. 1 spsk af dejen på en bageplade med papir. (brug halvdelen af dejen)
Placer en halv pølse på hver.
Fordel resten af dejen ovenpå.
Drys med sesamfrø. Du kan evt. riste dem først.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 25 min.

Maya

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.