Sunde bananmuffins

p1080934 p1080936

Lækre skønne bananmuffins, som er perfekt til et mellemmåltid eller når den søde tand melder sig ! 🙂

Bananmuffins
(ca. 9 stk)
4 små bananer (330 g)
2 æg
1 spsk olie
35 g hakkede hasselnødder  + 15 g til ovenpå
30g sukrin gold
0,5-1 tsk kardemomme
100 g rismel
0,5 tsk vanillepulver
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk natron

– Blend bananer og æg.
– Tilsæt olie, hakkede hasselnødder, sukrin gold.
– Tilsæt til sidst kardemomme, rismel, vanillepulver, bagepulver og natron.
-Blend det hele sammen.
-Smør formen med lidt olie (brug en silikone form)
-Fordel dejen i formene.  Ca. 9 stk.  Fordel lidt hakkede hasselnødder ovenpå inden de skal bages.
– Bag muffinsene ved 200 grader 12-15 grader.
– Spis med fx. jordbær 🙂

Maya

11 Comments
  1. Jeg har ligge bagt en portion muffins og det fungerede desværre slet ikke. Dejen var helt tyk og fast, og de er slet ikke bagt i midten.
    Jeg skiftede rismel ud med kokosfibermel – måske dette var skyld i at de slet ikke hævede og dejen blev så tyk? 🙁

    1. Hej Rikke.
      Ja rismel og kokosfibermel agerer slet ikke på samme måde ! :/
      For jeg har lavet dem flere gange med succes 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published.