Sunde godmorgen vafler

p1100563p1100556

I dag vil jeg dele opskriften med jer på disse skønne vafler.  I har måske efterårsferie – og lidt mere tid til at gøre noget ud af morgenmaden. De fungerer også godt til eftermiddags-kaffen ,mens regnen drypper udenfor. Jeg holder lidt efterårsferie, i weekenden havde jeg besøg af Caroline Thorsfelt  – og nu har jeg besøg af min mor et par dage. I weekenden har jeg planlagt en tur til København, hvor jeg skal besøge en veninde. Så det er virkelig dejligt med lidt “fri”.
Disse vafler er super nemme at lave – og nøddecremen smager bare så dejligt!

Vafler
(4 stk)
2 bananer
4 æg
90 g fuldkorns majsmel
1 tsk kokosolie
1 knivspids salt
1 tsk vaniljepulver
0,5 tsk kardemomme
skal fra 1/2 citron
kokosolie til vaffeljern

Nøddepålæg
60 g hasselnødder
20 dadler (uden sten)
1 tsk kokosolie
1 spsk kakao
Skal fra lime og citron

Topping: 
Nøddepålæg
Friske figner
Granatæblekerner
Hasselnødder

Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Kom hasselnødderne på en bageplade og giv dem 7 min.
Blend hasselnødder, dadler, kokosolie, kakao og citrusskal til en ensartet masse.

Det nemmeste er at blende alle ingredienserne sammen til vaflerne.
Bag dem i et vaffeljern. Husk at bruge noget fedtstof, så de ikke sidder fast.
p1100542

Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.