Julie og jeg har endelig fået indført en fælles blog-dag igen hver uge, hvilket simpelthen er SÅ hyggeligt. Nogle gange laver vi opskrifter sammen – andre gange står den på kontortid foran skærmen. Ikke desto mindre så er det altid vildt hyggeligt. Forleden lavede jeg en pastaret til frokosten, mens jeg sad og besvarede mails. Den blev altså viiiirkelig lækker. MUMS!
Cremet pastaret med peberfrugt
(3-4 personer)
1 løg
1 spsk olie
1 tsk paprika
0,5 tsk chili
3 peberfrugter
1 rød chili
2 dl vand
250 g cherry tomater (jeg brugte mix-tomater)
80 g chorizo pølse ( jeg brugte en der var ekstra stærk)
250 g Pasta
Frisk Persille
Tip: Brug evt. lidt fløde – og drys med parmesan ost hvis du har lyst
Start med at svitse løg i olie
Tilsæt krydderier og hakket chili
Skær peberfrugt i store stykker og kom det i gryden.
Lad det svitse lidt.
tilsæt vand og lad det simre til peberfrugterne er møre.
Tag lidt af peberfrugterne fra (så de kan forblive hele)
Brug en stablender til at blende peberfrugterne.
Kog pasta i en gryde.
Svits tomater og chorizo på en pande med olie
Og kom resten af peberfrugterne og tomater og chorizo op i sovsen!
Kom pasta i sovsen.
Drys med frisk persille!
Hej Maya
Skære du bare chorizo pølsen i små stykker?
ja det gør jeg 🙂