p1120244p1120250

I dag får i opskriften på en skøn vintersalat med bagt rødbede. Jeg elsker at lave en masse forskellige salater – og denne passer lige til sæsonens grøntsager.

Vinterssalat
(4 personer som tilbehør)
2 rødbeder
Olie til stegning
Lidt salt
100 g grønkål
1 æble
1/2 granatæble
1 bakke brombær
Bredbladet persille
Tip: Tilsæt feta eller mozzeralla

Dressing:
Saften fra 1 citron
Olivenolie
Salt & Peber

Skræl rødbederne.
Skær rødbederne i små stykker 1-2 cm.
Rist dem på en pande med olie og drys med lidt salt.
Skyl grønkål og riv det i små stykker og placer nederst i skålen.
Skær æble i både – og kom det på salaten.
Tag kernerne ud af granatæblet.  Og kom det på salaten.
Når rødbederne er møre kom dem ovenpå salaten.
Rør “dressing” sammen og hæld over.
Drys med lidt bredbladet persille.
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.