Sød Kartoffel Pizza – Opskrift fra min bog

soedkartoffel_pizza
Foto: Winnie Methmann

I dag vil jeg dele endnu en skøn opskrift fra min bog “ET SUNDT ÅR”. Bogen tager dig med på en sundhedsrejse, hvor den følger årets gang. Hver måned får du opskrifter, et nyt træningsprogram – og en hel masse inspiration og motivation til et sundere  liv.
Min bog et sundt år indeholder 100 sunde opskrifter som passer til årstidens råvarer. Der er både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og søde opskrifter. I dag vil jeg gerne dele én af opskrifterne med jer på en lækker sød kartoffel pizza.  Jeg ELSKER pizza, og denne med en bund af sweet potatoes er en af mine favoritter. 🙂  Jeg delte også forleden opskriften på CHOKOBIDDER MED HINDBÆR.  De 98 andre skønne og sunde opskrifter kan du finde i min bog, som kan bestilles: her.

skaermbillede-2018-01-24-kl-12-45-27

bog_maya

ET SUNDT ÅR 
FADL FORLAG 
Fotograf: Winnie Methmann 
Food styling: Nanna Østergaard 
Tekstredigering og konsulent: Emma Martiny 
Forlagsredaktion og projektledelse: Thomas Bo Thomsen 
Omslag og grafisk tilrettelæggelse: Camilla Severinsen

Maya

2 Comments
  1. Den var et stort hit herhjemme. Selvfølgelig hos os voksne, men bestemt også hos min søn på knap 1,5 år. Det er en opskrift, som skal gentages 😋

Leave a Reply

Your email address will not be published.