Hårdt træningsprogram til hele kroppen

Her kommer et nyt program. Jeg skifter program hver 4-5 uge, så kroppen udfordres og prøver noget nyt. Lige for tiden har jeg dog også mange “frie” træninger, hvor jeg træner som jeg har lyst. Men ingen tvivl om at struktur kan gøre noget godt for ens træning.

Jeg varmer altid op 5-10 minutter på en kredsløbsmaskine fx. romaskine eller crosstrainer – og supplerer også gerne med nogle mobilitetsøvelser inden jeg skal squatte.  Programmet lyder måske simpelt, men det er hårdt – tro mig. Så masser af vægt på, og fokus på god teknik!

Program A
A: Hip Thrusters 3 x 10-12

B: Bulgarsk Split Squat 3 x 10

C1: Squat med KB  3 x 10
C2: Good Mornings3 x 10

D1: Pull Down (overhånd) 3 x 10
D2: Skulderpres 3 x 10

Program B
A: Squat med pause i bund position 5 x 5

B: Sumo Squat 5 x 5

C1: Walking Lunges 3 x 10
C2: Back Extension 3 x 10

D1: Flad Bænkpres 3 x 10
D2: Bent over Rows: 3 x 10

FIND ALLE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 

 

2 Comments
  1. Hej Maya,
    Jeg er begyndt at følge din blog for nyligt,med stor begejstring, og synes især at dine træningsprogrammer ser rigtig gode ud. Jeg har dog lige ét enkelt spørgsmål.Når du f.eks. skriver C1 og C2, er det så fordi man skal vælge imellem de to, eller er det fordi de arbejder i nogenlunde samme muskelgruppe? 🙂

    1. Hej Maria. Det betyder at det er et superset, du skal altså lave begge uden en pause i mellem, og først holde pause når ud har kørt c2. Google hvad er superset – hvis det ik giver mening for dig. KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.