Rodfrugt rösti med avocado dip

Disse rodfrugt Rösti er lækre som tilbehør til aftensmaden. Det er også en god måde at få flere grøntsager på. De får en sødere smage end alm. kartoffel rösti.

Rodfrugt rösti
(tilbehør til 4 personer)
800 g blandede rodfrugter (gulerod,rødbede, pastinak)
200 g kartofler
2 løg
2 æg
3 spsk rismel
Krydderier: Salt, peber, chiliflager, spidskommen
Olie til stegning

Avocado dip
1 avocado
1 spsk yoghurt eller cremefraise
1 fed hvidløg
Saft fra 1/2 citron

Skræl alle rodfrugter og kartofler.
Riv rodfrugter, kartofler og løg på et rivejern.
Vrid så meget væske ud af grøntsagerne som muligt.
Tilsæt æg, mælk og krydderier.
På en pande steger du dine rösti i olie til de er lyserbrune på begge sider.
Avocado dippen laves ved at blende avocado, yoghurt, hvidløg og citronsaft sammen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.