Min favorit grød

For mig er det lidt i perioder hvad jeg spiser til morgenmad, men lige for tiden er jeg rigtig glad for chiagrød eller en mere klassisk havregrød. Jeg vil dog dele min favorit med jer.  Det er en mega simpel opskrift, men den er bare så god. Jeg synes en grød bliver bedst hvis den er lavet på både mælk og vand.

Havregrød
Til 1 person:
1,5 dl (glutenfri) havregryn
2 dl vand
1 dl havredrik
Lidt salt
Evt. kanel

Toppings:
Peanutbutter (MUMS!)
Friske bær
Nødder
Kokosflager

Kom gryn, vand, mælk og salt i en gryde – og kog den stille og roligt op. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis en for hurtigt bliver for fast. Tilsæt evt. kanel direkte ned i grøden.
Den er færdig når den har boblet lidt tid.
Brug en masse skønne toppings til at variere grøden fra dag til dag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.