Sunde bananvafler MUMS…. Så blev det januar – og måske er det tid til at spise lidt sundere igen ? .. Jeg har det i hvert fald sådan ovenpå en skøn jul. Jeg vil her i januar dele ekstra mange sunde opskrifter med jer, men I kan også finde en masse her på bloggen. I dag får I opskriften på vafler. Jeg laver gerne en dobbelt portion og har dem i køleskabet, der kan de holde sig et par dage.
Sunde Bananvafler
(4 stk – 2 personer)
2 bananer
3 æg
1 tsk bagepulver
0,5-1 tsk vanille
0,5 tsk kanel (evt. mere)
En knivspids salt
3 spsk havremælk (eller anden type mælk)
skallen fra 1/2 økologisk citron
skallen fra 1/2 økologisk appelsin
70g majsmel
30 g mandelmel
Kokosolie til vaffeljernet
Topping:
Soyayoghurt
Blåbær
Kakaonibs
Pære
Tænd dit vaffeljern
Blend dejen i en blender eller minihakker.
Fordel kokosolie på vaffeljernet, brug evt. lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
Kom dej i vaffeljernet og lad det bage 3-4 minutter til de er lysebrune.
Top med det du har lyst til. <3
Find flere morgenmadsopskrifter: HER
Hvilket vaffeljern har du?
Hej Julia.
Jeg har det her: https://www.imerco.dk/cook-baker-vaffeljern-sort-staal?id=100347134&dfw_tracker=27948-100347134&gclid=EAIaIQobChMIm_qgo5DP3wIVGuJ3Ch3GyAm3EAQYASABEgJVJPD_BwE 🙂
KH
Er det godt? 🙂
Ja det virker som det skal synes jeg 🙂
man skal bare sørge for at der er fedtstof på hele jernet. Jeg bruger lidt papir til at få det fordelt over det hele 🙂
KH
Perfekt 🙂