10 typer, som du kender i fitnesscenteret

★Forfriskende Avocado/kiwi-smoothie

2016-03-20 09.41.58Mums, jeg lavede denne lækre smoothie forleden. Den grønne farve gjorde mig lidt skeptisk, men jeg synes den er virkelig frisk og lækker. Kaloriemæssigt ligger den i den høje ende, så jeg vil anbefale at du laver 2 glas af portionen, så er det et helt perfekt mellemmåltid. Hvis du ikke har frugterne i køleskabet, så kan du evt. komme lidt isterninger i, så den bliver HELT kold. Jeg skal helt klart eksperimentere mere med smoothies, det er jo super lækkert!

★Avocado/kiwi- smoothie
1 avocado
1 kiwi
2 bananer
en stor håndfuld spinat
1 dl mælk

Hav en dejlig dag!
Maya2016-03-20 09.43.44

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 typer, som du kender i fitnesscenteret