Tærte med oksekød - med mexikansk twist

Sund Broccoli salat med tranebær

p1070428 p1070446

I går var jeg nede hos Mette Lyngholm, hvor vi havde en hygge-og arbejdsdag sammen. Vi startede dagen med, at tage billeder og optage video i fitness. Jeg har blandt andet filmet mine yndlings balde-øvelser, som jeg håber jeg kan få lagt op en af de kommende dage. Derefter spiste vi frokost og tullede lidt rundt i Silkeborg, hvor vejret jo var helt perfekt. Om eftermiddagen hentede vi Amilia – og hyggede i haven. Om aftenen spiste vi sammen med Mette’s kæreste Lasse. Han stod for at lave lækre omeletter – og vi havde lavet en hurtig salat med broccoli, tranebær og æble. Det var netop den salat, som var min inspiration til min salat i dag. Om lidt kommer min veninde Maria nemlig ind af døren, og så skal vi spise denne salat sammen med et par kyllingfileter.
Hvis i forresten kunne tænkte jer, at se lidt mere fra dagen i går – så har Mette faktisk lavet en VLOG om dét, som i kan se her.  Jeg håber  virkelig at jeg selv kan komme i gang med at lave Vlog’s om nogle uger. Jeg skal dog bare lige have udstyr og det tekniske på plads. Jeg synes videoer er et rigtig godt supplement til bloggen, det håber jeg også at I vil tænke.  Jeg ville bare lige dele opskriften med jer på denne broccolisalat.  Der er ikke noget “dressing” som sådan, det er jeg nemlig ikke så vild med, og synes ikke sådan en frisk salat behøver det :)..  Man kunne evt. blande lidt skyr i  – og stege lidt bacon til også.

Sund broccolisalat
1 hel broccoli
2 æbler
200 g lilla spidskål
Granatæblekerner
Tranebær
Evt. ristede nødder

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tærte med oksekød - med mexikansk twist