Chocolate brownie
250 g dadler
2 dl vand
2 æg
1 spsk olie
30 g kakao
1 knivspids salt
50 g mørk chokolade
50 g mandelsmør
100 g mandelmel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk fiberhusk
45 g proteinpulver (jeg brugte chokolade/hasselnød)
(Obs. denne proteinpulver er ikke glutenfri!)
Først blender du dadler, æg, mandelsmør, olie og vand i en foodprocesor.
(Jeg bruger min minihakker)
Dernæst kommer du dadelmassen over i en skål.
I en anden skål blander du de tørre ingredienser.
Tilsæt de tørre ingredienser lidt af gangen.
Tilsæt til den hakkede chokolade
Kom dadelmassen i en lille form med papir ca. 25×25
Slik skålen ren
Bag kagen ved 200 grader (alm. ovn) i cirka 25 minutter.
Server med friske bær og evt. lidt skyr eller is. Jeg lavede en almindelig glasur og dryssede med kakao pulver.
Lyder lækkert, men uf, hvor er jeg bare ikke særlig vild med proteinpulver. Kan den laves uden?
Ja så må i erstatte med lidt mandelmel, eller evt. kokosmel/havregryn 🙂
men får klart en andene energi-fordeling så 🙂
Jeg har samme spørgsmål som Eva Jensen 🙂
Jeg har svaret 🙂
Kan man benytte sig af noget andet end dadler?:)
Dadler er hovedingrediensen, så det synes jeg ikke lige at du kan i denne kage 🙂
men man kan altså virkelig ikke smage dem, hvis det er det du er bnge for.
Kan man erstatte/undlade mandelsmør?:)
Man kan erstatte med peanutbutter 🙂