★Glutenfri★
Kender du det når lækkersulten melder sig?… Forleden endte det med, at jeg lavede disse lækre og lidt sundere pandekager. De er glutenfri. Det er ikke fordi jeg har glutenallergi eller er intolerant, men min mave reagerer ret negativt på store mængder gluten alligevel. Så derfor laver jeg altså glutenfri alternativer engang i mellem, hvilket jo på ingen måde er nyt. Er der egentligt nogen af jer, som ikke kan tåle gluten? .. Jeg vil gerne være bedre til at markere om opskrifterne er glutenfri, for det er mit indtryk af flere af jer har problemer. Glutenallergi eller ej, så skal der altså noget lækkert til engang i mellem.
Jeg spiste pandekagerne med protein-nutella fra bodylab, det synes jeg er ret lækkert – har i smagt den?
Pandekager
(5-6 stk)
90 g rismel
50 g boghvedemel
en knivspids salt
3 æg
2 dl mælk
1 tsk vanillepulver
3 spsk sukrin
0,5 spsk olie
skallen fra en økologisk citron
smør til stegning
Bland de tørre ingredienser sammen.
I en anden skål pisker du de våde ingredienser sammen.
Bland indholdet af de to skåle sammen
Pisk grundigt, så der ikke er klumper.
tilsæt revet citronskal, det smager så skønt.
Smelt smør på en pande.
Brug en suppeske – således at alle pandekager bliver lige store.
Server med sukrin-sukker eller protein “nutella”.
Vesterø Havnegade 39
Hej! jeg vil gerne have opskrifter på glutenfri kager og brød.
hej !vil gerne have opskrifter på Glutenfrit brød og kager. venligst Lilli
Hej Lilli.
Prøv at gå ind øverst under “opskrifter ” – nederst står der “glutenfri” – så kan du måske finde noget lækkert. Der er både brød og kager.
Vh. Maya