Sund og svampet kanelkage ★ Glutenfri

2016-04-25 16.47.57

★ Glutenfri ★

Lækkersulten meldte sin ankomst her i eftermiddags, så jeg var nødt til at bage en hurtig kage. Det går faktisk stadig godt med projekt “begræns sukker”, og jeg spiser mindre slik, kage mm.  Så er det godt man kan lave så meget lækkert uden raffineret sukker.  I dag brugte jeg de tørre dadler, fordi det lige var dem jeg havde, og derfor er der tilsat lidt vand. Hvis du bruger de friske dadler, så kan du formentligt undlade dét.   God fornøjelse.

Kanelkage
150 g. tørrede dadler
1 banan (90 g)
0,5 dl vand
3 æg
10-15 g kanel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
50 g havregryn (evt. glutenfri)
10 g sukrin
75 g rismel

★Blend dadler, banan, æg og vand og kom det i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser.
★Kom massen i en form med bagepapir.
★Bag i ovnen ved 175 grader ca. 25 min.
★Lad kagen køle af.
★Topping:  glasur evt. lavet med sukrin.

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.