★ Glutenfri★
Hvem elsker ikke pizza? .. Jeg gør! Engang i mellem eksperimentere jeg med sundere versioner, og meatza er et sikkert hit!
Meatza består af en kødbund, og personligt kan jeg bedst lide den med kylling. Det er super nemt at lave. Jeg har skrevet hvad vi puttede på, men du kan selvfølgelig bruge præcis den topping som du bedst kan lide! 🙂
Meatza
Bund
450 g hakket kylling
1 æg
4 spsk havregryn
et lille løg
1 tsk oregano
Salt/peber
★ Rør farsen sammen.
★ Fordel den på en rist med bagepair.
★ Tryk den flad med hænderne eller en ske.
★ Forbag i ovnen ca. 10 minutter.
★ Kom fyld på og bag den yderligere ca. 20-25 min.
Fyld
Tomatpuré
Parma skinke
Mozzeralla
Oregano
Peberfrugt
Cherry tomater
Frisk topping
Frisk salat/ruccola
Avocado
Frisk basilikum
God appetit
Hey Maya, hvor mange pers. er der til? 😊
Hej Stine.
Jeg ved godt at jeg sjældent skriver det… Men det er fordi vi har en ret god appetit herhjemme! 😉 .. Egentligt vil jeg sige at 450 g kød + skinke burde være nok til 2 voksne og to børn..
Min kæreste og jeg spiste dog det hele selv…. 🙂 Ups!
Ihhh havde jo helt glemt pizza med kødbund… 😊 Tak for lækre opskrifter.. Fik den med roastbeef i stedet… Smagte også dejligt..
Lækker opskrift 😀 Men hvor mange grader skal ovnen være på? 🙂
200 🙂
Hvad er en ris ?😊
en bagerist:)