Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/templates/single/style3.php on line 5

Tortilla pizza med kylling

2016-06-12 12.32.10 2016-06-12 12.32.23 2016-06-12 12.32.28

Jeg eeeeelsker pizza!  Tortilla pizza er nok den hurtigste og nemmeste måde at få noget der minder om pizza.. Medmindre man selvfølgelig smutter forbi pizzamanden og køber et slize. Dette er dog en meget sundere model 🙂 … Vi får ret tit de her pizzaer, da det er en god måde at få brugt køleskabsrester, i dag havde jeg en rest kylling.  Jeg kan næsten ikke kalde det en “opskrift” – men nok mere et lille tip! Jeg synes det er perfekt til en frokost eller en nem aftensmad. Det egner sig bedst med noget kød som er færdig – fordi bundene kan ikke klare så lang tid i ovnen. Så en rest kød, skinke, pepperoni, italiensk salami eller ligende er helt perfekt.  Jeg bliver som regel mæt af en enkelt med salat til. 🙂

Tortilla pizza med kylling 
Denne version er med tomatpuré, oregano, kylling, pepperoni og frisk mozzeralla. Jeg gav den ca. 5 min i ovnen til den så sprød ud, og osten var smeltet.  Da den var færdig puttede jeg lidt salt, frisk basilikum og en halv avocado på! MUUUMS 🙂

Jeg håber, at i også synes om disse mindre indlæg med små tips til en sundere hverdag!.. I kan glæde jer til mange mange flere indlæg nu, hvor jeg har masser af tid til bloggen, nogle indlæg bliver korte – og andre længere, det tænker jeg giver en god dynamik på bloggen. Hvis i sidder med noget, som i godt kunne tænke jer at jeg skrev nogle indlæg om , så skriv en kommentar eller send mig en mail.  God dag til jer 🙂
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.