Træningsvideo: Gode TRX-øvelser

p1080550

Top: Nike (ny model) / Tights: 2XU / Sko: Puma Ignite (reklame links)

I dag deler jeg en video med øvelser, hvor du træner med en TRX. Jeg vil prøve at dele mange flere træningsvideoer med jer på min youtube-kanal. Jeg har allerede filmet 2 videoer mere sammen med min søde veninde Anna: èn med træning uden redskaber og én med træning med kettlebells, som kommer inden for de kommende par uger.
En TRX er et super godt redskab, fordi man kan træne hele kroppen. Derudover er den super smart, fordi den er nem at tage med og hænge op i et træ eller noget andet. Jeg bruger min TRX en del og har den altid med på ferier! Du kan købe en TRX: her.  Du kan også vælg et billigt alternativ nemlig en slyngetræner til blot 299kr, som jeg dog ikke har testet.

Hvis du kan lide videoen må du meget gerne give den et like. I må også meget gerne komme med ønsker til fremtidige videoer! 🙂
Åben videoen i youtube for at se den i bedre kvalitet.

TRX træningsprogram: 
Squat
Pistol Squat
Sumo Squat
Trx Row
Trx chest press
Reverse Lunges
Trx harmstring curls
Trx push ups
Trx crunch
Trx oblique crunch
Trx mountainclimbers

Tag 8-10 gentagelser af hver øvelse. Gentag 3 gange alt efter niveau og styrke.

ABBONER PÅ MIN YOUTUBE KANAL: HER.

Maya

Indeholder reklame-links.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.