Kylling frikadeller m. jalapeños og grønt

p1080752

Når jeg laver frikadeller er det stort set altid med hakket kylling. Kylling er mere fedtfattigt fremfor svinekød – og så synes jeg det smager bedre. Jeg putter altid en masse grøntsager i frikadellerne, det gør sundere og mere svampede. Det får naturligvis også farsen til at række lidt længere! 🙂 Der er jalapenos i denne opskrift, hvilket gør dem stærke og lækre mums. Hvis du ikke er til stærk mad eller de er til børn, så undlad dem !:-)
Denne opskrift er også et hit til madpakken!

Kylling frikadeller 
600 g hakket kylling
1 stort rødløg
1 æg
1/2 dl mælk
3 forårsløg
1 håndfuld snittet spinat
30 g jalepeños (kan undlades hvis man ikke kan lide dem spicy)
2 revede gulerødder
2-3 spsk rismel
1 tsk chiliflager
1 tsk karry
1 tsk paprika
Salt
Peber
Olie til stegning
Drys: Frisk persille

Rør farsen sammen.
Lad farsen hvile 30 minutter på køl, hvis du har tid.
Brug en ske til at forme frikadellerne.
Steg dem et par minutter på hver side i lidt olie.
Server med en lækker salat.

PRØV OGSÅ:
KYLLING FRIKADELLER MED SOLTØRRET TOMAT
TUNDELLER
OKSEKØDSFRIKADELLER
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.