Lækre skønne bananmuffins, som er perfekt til et mellemmåltid eller når den søde tand melder sig ! 🙂
Bananmuffins
(ca. 9 stk)
4 små bananer (330 g)
2 æg
1 spsk olie
35 g hakkede hasselnødder + 15 g til ovenpå
30g sukrin gold
0,5-1 tsk kardemomme
100 g rismel
0,5 tsk vanillepulver
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk natron
– Blend bananer og æg.
– Tilsæt olie, hakkede hasselnødder, sukrin gold.
– Tilsæt til sidst kardemomme, rismel, vanillepulver, bagepulver og natron.
-Blend det hele sammen.
-Smør formen med lidt olie (brug en silikone form)
-Fordel dejen i formene. Ca. 9 stk. Fordel lidt hakkede hasselnødder ovenpå inden de skal bages.
– Bag muffinsene ved 200 grader 12-15 grader.
– Spis med fx. jordbær 🙂
Kan man erstatte sukrin gold med noget andet? 😊
Noge andet sødende.. 🙂
Vil det fungere af putte chokolade stykker i og hvis, hvor meget?
Jeg har ligge bagt en portion muffins og det fungerede desværre slet ikke. Dejen var helt tyk og fast, og de er slet ikke bagt i midten.
Jeg skiftede rismel ud med kokosfibermel – måske dette var skyld i at de slet ikke hævede og dejen blev så tyk? 🙁
Hej Rikke.
Ja rismel og kokosfibermel agerer slet ikke på samme måde ! :/
For jeg har lavet dem flere gange med succes 🙂 !
Hvad kan man erstatte rismel med?
Hvis de ik skal være glutenfri, så kan du bare bruge spelt eller hvedemel.
Hej Maya 🙂
De ser sindsyg lækre ud, ved du noget om hvor mange kalorier der er i en?
Nej regner aldrig kalorier ud 🙂 men du kan gøre det nemt via madlog eller my fitness pal:) god weekend
Hvilken rismel bruger du?
Vh Mette
Bare urtekram 🙂 tror ikke det spiller nogen rolle.
KH