Skønne smoothiebowls

smoothie1smoothie4 smoothie9

skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-19

Jeg elsker at starte dagen med friske smoothiebowls, og i dag vil jeg dele opskrifterne på mine favoritter: En greenie fyldt med power og en skøn hindbær smoothie, som næsten smager af dessert. Når jeg laver smoothies serverer jeg dem altid i en skål, for så kan man få lækker topping ovenpå 🙂 ..

Jeg har fået lov at teste nogle gode maskiner fra Bosch, forleden delte jeg opskrifterne på lækre pizzaer lavet med køkkenmaskinen – og i dag har jeg haft en blender i brug.
Blenderen er en Vitastyle blender, som har et super fint design. Det gode er at den ikke er så stor, som den blender jeg fik da jeg flyttede hjemmefra, og derfor optager den ikke så meget plads i mit lille Aarhus-køkken.  Der hører også en lille minihakker til, som jeg bruger ofte til at finthakke nødder til en kage eller løg til kødsovs. Blenderen er super effektiv – og det var super let, at lave disse smoothiebowls.
mcsa01600608_g4313_mmbm7g3m_1052308_korr3_def
smoothie3smoothie2
skaermbillede-2017-10-20-kl-12-24-30(2 personer)
2 dl mandelmælk (eller vand)
200 g frossen broccoli buketter
1 stor banan eller 2 små.
Saften fra 1 citron
1 tsk vanillepulver
0,5 tsk kanel
2 håndfulde fintsnittet grønkål (ca. 50g)
2 skiver frisk ananas (kan undlades)
Topping: Blåbær, mandler, kiwi og banan.

smoothie-12 smoothie10 smoothie4 smoothie5skaermbillede-2017-10-22-kl-09-50-56(2 personer)
3 dl mandelmælk (eller vand)
250 g frosne hindbær
1 stor banan eller 2 små
Skal og saft fra 1 citron
1 tsk vanillepulver
Topping: Vindruer, friske figner, kakaonibs og citronskal.
smoothie6smoothie8
Vinderen af konkurrencen

Den heldige vinder af en køkkenmaskine og blender er:
TRINE VIGELS RISE HANSEN : “Åh ja, det er jo svært, når jeg aldrig har prøvet at eje sådan en lækker sag.. MEN jeg har altid tænkt, at det ville være suverænt dejligt at have sådan en til at ælte en god gang dej til lækre madpakkeboller❤️”
Tillykke til Trine – og tak til alle jer der deltog! 😀

Maya

1 Comment
  1. 1000 tak – jeg er SÅ glad for, at jeg blev den ualmindelig heldige vinder.
    Glæder mig SÅ meget til at modtage den lækre præmie😄

Leave a Reply

Your email address will not be published.