I denne uge har jeg min veninde Maria boende, og derfor tænkte jeg lige at der skulle være lidt lækkert til, når hun kommer hjem fra arbejde snart. Så derfor har jeg bagt denne lækre kage – som smager skønt af marzipan. Den er altså væsentligt sundere end supermarkedets mazipantærte til 9.95 kr.
Sundere Mazarintærte
250 g dadler
3 økologiske æg
100 g mandelmel
2 tsk bagepulver
2 tsk mandelaroma
1 tsk vanillepulver
30 g sukrin
1 spsk olie
0,5 dl vand
Topping:
Mørk chokolade
Mandelsplitter
Granatæblekerner
Tag stenene ud af dadlerne.
Blen dadler, æg, olie, mandelaroma og vand.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Kom dejen i en tærteform med bagepapir.
Bag den midt i ovnen ved 200 g ca. 20-25 min.(obs. bagetider er altid vejledende)
Stik i den med en kniv for at afgøre om den er færdig.
Det er vigtigt at den er kølet af, før du skære den.
Du kan overtrække den med mørk chokolade og pynte med lidt mandel og æble.