Kalkunbryst med fyld og søde fritter – Opskrift fra min bog Et sundt år

kalkunbryst_m-_fyldFoto: Winnie Methmann 

I dag vil jeg dele endnu en skøn opskrift fra min bog “ET SUNDT ÅR”. Bogen tager dig med på en sundhedsrejse, hvor den følger årets gang. Hver måned får du opskrifter, et nyt træningsprogram – og en hel masse inspiration og motivation til et sundere  liv.
Min bog et sundt år indeholder 100 sunde opskrifter som passer til årstidens råvarer. Der er både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og søde opskrifter. I dag vil jeg gerne dele én af opskrifterne med jer på et lækkert kalkunbryst med fyld og dertil sød kartoffel fritter. Rigtig lækker gæstemad.
Jeg er SÅ glad for, at se at så mange af jer allerede har købt min bog. I må endelig tagge mig på instagram @mayadroem og hashtagge #etsundtår hvis I laver nogle af opskrifterne. <3

skaermbillede-2018-03-14-kl-11-40-46
Maya

ET SUNDT ÅR 
FADL FORLAG 
Fotograf: Winnie Methmann 
Food styling: Nanna Østergaard 
Tekstredigering og konsulent: Emma Martiny 
Forlagsredaktion og projektledelse: Thomas Bo Thomsen 
Omslag og grafisk tilrettelæggelse: Camilla Severinsen
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.