Ferie på Meganisi

c5ec9a65-6fdd-47d9-8fb4-07047ecc8270p1150986

unnamed-2

Shop:  NEDERDEL / SOLBRILLER 

Som I måske har set på min instagram, så har jeg i denne uge været på ferie. Jeg har været på en lille græsk ø, som hedder Meganisi sammen med min mor.  Hotellet lå oppe på et bjerg – og alle værelser havde derfor den smukkeste havudsigt. Generelt var Meganisi bare virkelig et smukt sted og jeg kan bestemt anbefale jer at tage dertil. Vi har simpelthen haft en så skøn ferie – og jeg er virkelig kommet ned i gear. Vi har gået en masse lange ture i bjergene, slappet af ved poolen, læst gode bøger og nydt godt af at hotellet var all-inclusive.
Jeg satte mailen på autosvar og har holdt helt ferie, hvilket bare har været så skønt. Jeg er sikker på, at mine batterier er ladet godt op, og jeg er klar til en uge med fart på.
Jeg planlægger at lave et mere dybdegående indlæg om Meganisi og hvad man kan lave en af dagene, men jeg skal lige have sorteret billederne. I må endelige skrive, hvis I selv planlægger en tur dertil – og har nogle sprøgsmål. 🙂
**
Det øverste billede er taget på vores altan, hvor man se de omkringliggende øer. Det nederste billede er taget foran hotellet – og seriøst, se lige den flotte lyserøde farve. Den fine nederdel er fra Second Female – og jeg er så glad for at jeg nåede at få bestilt den inden jeg skulle på ferie. Det er sådan en model, som er lidt kortere på forsiden og længere bagpå, hvilket er super moderne. Jeg har dog fået den drejet lidt på det ene billede, men det ser også fint ud, måske bliver det moderne næste år, hehe ;-). Hvis du også er vild med blomsterprintet, så fåes det også som kjole og skjorte. Se også det store udvalg af: solbriller 

Shop:  NEDERDEL / SOLBRILLER
Se mere fra: Second Female

Rabatkode 
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk
(ordren skal være på over 199kr)

c0334933-c796-4ede-9f68-fd944053055a
p1160349Shop: NEDERDEL   /  SOLBRILLER
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.