Vi kan godt blive enige om, at denne ret måske ikke er den mest fotogene, men den smager simpelthen så godt, at jeg synes i skulle have den alligevel! .. One pot konceptet er jo at maden kan laves i én gryde, og det er jeg stor tilhænger da, da jeg ikke har nogen opvaskemaskine. 🙂 ..
Den her ret er virkelig nem og sund hverdagsmad. Du kan evt. eksperimentere med endnu flere grøntsager!
One pot med oksekød
(4 personer)
1 løg
1 spsk olie
1/2 chili
400 g oksekød
2 stilke bladselleri
2 forårsløg
2 peberfrugter
Krydderier efter eget valg: Fx. Karry, gurkemeje, paprika, spidskommen
400 g kartofler
1 ds. majs
1 dl vand
1 ds. kokosmælk
1-2 tsk pesto eller karry paste
Salt og peber
Start med at svitse løg og chili i lidt olie i en gryde.
Brun kødet af.
Tilsæt snittet bladselleri, forårsløg, peberfrugt og krydderier.
Skær kartoflerne i mindre stykker og kom i.
Tilsæt vand og majs. Lad det simre 5-10 min.
Tilsæt til sidst kokosmælk og pesto.
Lad simre 5-10 min
Smag til med salt og peber.