Meat free monday – 6 nemme opskrifter

I dag kommer der 6 skønne vegetaretter. Jeg forsøger at have mindst 1-2 dage uden kød. For det første synes jeg det er nemt, fordi jeg altid har kikærter, bønner og linser – og derfor ikke behøver at handle ind. Derudover synes jeg at man kan lave en masse lækre opskrifter uden kød. Jeg har udvalgt 6 af mine nyeste – og lækreste opskrifter til jer i dag. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om I har dage uden kød?  – og hvilke vegetariske retter i godt kan lide? .. 🙂

Pizza med kikærter 

Madpandekager med fyld 

Linselasagne 

Blomkålssuppe 

Indisk Dahl 

Plantebaseret kødsovs 

4 Comments
  1. Jeg vil snart kaste mig ud i at lave din suppe og din Dahl – alt med blomkål og linser er så lækkert 😗

  2. Ja det har jeg. Sidst lavede jeg faktisk din butternut lasagne fra din bog, og erstattede bare kødet med røde linser. Det blev rigtigt lækkert

Leave a Reply

Your email address will not be published.